A sáv-elektromágneses földsugárzások nemcsak az emberre, hanem az élővilág minden „tagjára” is hatással vannak. Így a növényeknek sem mindegy, hogy milyen földsugárzási zónába, azaz, milyen ingerzónába ültetjük őket. Például lényeges, hogy a nemesített gyümölcsfák többségét ne Hartmann-féle földsugárzási sávba ültessék, mert lehet, hogy nem tud gyökeret verni, vagy rövid időn belül elpusztul. Ha például a diófát kettős vízér földsugárzási zóna fölé ültetjük, akkor sokkal hamarabb hoz termést. A ribizli és az egres olyan érzékeny, hogy sávmentes (földsugárzásmentes) helyre kell ültetni. Van olyan növény, amelyik energiaadó és van, amelyik inkább energiaelszívó hatással bír (gyógynövények).

Régóta „köztudott”, hogy amelyik földsugárzási zónát a macska szívesen választja fekvő és tartózkodási helyéül, és ott jól érzi magát, azon a földsugárzási helyen ember ne sokat tartózkodjék! Ezek a helyek a mérés során „tudományos” igazolást is kaptak, mivel itt a földsugárzások közül a Hartmann sávok kereszteződési pontjait találhatjuk meg.  

A kutyák azonban kerülik ezeket a földsugárzási helyeket, tehát soha nem fekszenek negatív földsugárzású helyekre, sőt, a kutyák megtalálják a legoptimálisabb földsugárzású helyeket is.

Mindenkire hatással van az állatok közelsége, gyógyító és kiegyensúlyozó szerepük nagyrabecsülést érdemel! Nemcsak energetikailag segítenek az energiablokkok feloldásában, de tiszta lét-eszenciájukkal, lelkileg is nagy „blokk-oldók”, segítőtársak. Az állatok elektromágneses érzékenysége egyértelműen megmutatkozik a tájékozódási képességükben, leginkább feltűnő ez számunkra a levegőben és a tengerben való tájékozódás színterén. Sokunk bánatára a bálnák és delfinek partra vetik magukat, és nem találják a visszavezető utat gyakran még az után sem, hogy visszasegítették őket a vízbe. Ez a jelenség egyértelműen a Föld elektromágneses átrendeződésével magyarázható. Idővel, ha már megszokták az új elektromágneses elrendeződést, vibrációt, meg fog szűnni ez a rémisztő esemény is.

Kategóriák: Érdekességek

error: A tartalom védett!