A kezeléseknél használható egy csúcsos vagy két csúcsos kristály is, melynek segítségével harmonizálhatjuk az energia testet, tisztítást végezhetünk a csakrákban és az aurában, fájdalmat és lázat tudunk csillapítani. Olyan energiát tudunk közvetíteni, ami a kezelt személy számára a legmegfelelőbb.

Ezek a csúcsos kristályok szilíciumdioxid alapanyagú programozott kristályok, amik lehetnek: rózsakvarc, hegyikristály, avanturin, citrin, karneol, jáspis, obszídián, achát, ametiszt, stb.

Én ezeket az energiákat ezzel a karneol obeliszk formájú kristállyal közvetítem:

A kezelést így végzem: kezemben a kristállyal pontozással fellazítom az energia testet, kitisztítom a csakrákat, majd végigsimítom az energia testet, így tiszta lesz az aura.

Szív csakrára helyezem a kristályt, kb 15-20 percig, ha szükséges, akkor tovább, ami a jelenlévő személynek legmegfelelőbb rezgést közvetíti ki magából és adja át neki.

Helyi kezelést végzek, amennyiben van olyan terület a testen, ami fáj. A kristályt ráhelyezem erre a területre, hogy ott is fejtse ki a hatását. Fájdalom csillapít és regenerálja ezt a területet.

Lezárásként kitisztítom újra a csakrákat és hullám mozdulattal végigpásztázom az energiatestet.

A kezelés kb 1-1,5 órát vesz igénybe.

error: A tartalom védett!