A földsugárzások akkor veszélyesek, ha hosszabb ideig tartózkodunk rajtuk, ez általában 2 helyen szokott előfordulni, a munkahelyünkön, akik ülő munkát végeznek és az ágyunkon. A földsugárzások intenzitásától függ az, hogy milyen hamar betegítik meg a szervezetet. Lehet pár nap, de lehet 2 év is, mire kifejtik a hatásukat. A legintenzívebbek a törésvonal és az érctelér sugárzások.

A földsugárzás elleni védekezés alapja a pontos mérésen alapuló semleges hely kijelölése, mely mentes a vízér, vízerek, Hartmann háló, Szent György, Ley, stb. negatív hatásaitól.

  1. Leghatásosabb, ha át tudjuk rendezni a szobát úgy, hogy azon a helyen ahol alszunk, vagy dolgozunk, ne legyen kimutatható semmilyen földsugárzás.
  2. Lehet úgy védekezni, hogy fél évente áthelyezzük az ágyat másik helyre, mert ennyi idő alatt még nem tud kárt tenni bennünk a sugárzás, ez csak akkor működik, ha érctelér, törésvonal, ley vagy szentgyörgy vonal nincs a szobában.
  3. Amennyiben az előző 2 megoldás nem lehetséges, a következő megoldást tudom javasolni: Programozható szilíciumdioxidos kristályokkal (aventurin, hegyikristály, jáspis) lehet kialakítani védelmet a szobában, melyeket a szoba 4 sarkába kell elhelyezni. A sugárzásokat nem szünteti meg, ugyanúgy lehet mérni őket utána is, viszont az auránkat felerősíti, hogy ezek a sugárzások ne tudjanak kárt tenni az egészségünkben. A diszharmonikus energiákat átalakítja harmonikus rezgésekké. Az aura lenyomatából vissza lehet igazolni, hogy ez a módszer működik, eltűnnek egy idő után az aurából a sugárzási lenyomatok.

Egyéb megoldások:

Vannak a piacon különböző „árnyékoló lapok, furcsa kinézetű kütyük, szimbólumok különböző anyagból, ezek közül vannak olyanok, amik ideiglenesen bizonyos fokú védettséget biztosítanak, de idő elteltével felveszik a földsugárzások rezgéseit és ha olyan a formájuk még szét is szórhatják azokat, nagyobb gondot okozva, mint hasznot.

error: A tartalom védett!