Amikor egy lakásban, egy térben hosszabb időn keresztül összegyűlnek a fáradt, elhasznált, netán feszült energiák, visszahatnak az ott lakókra, és jelentősen befolyásolják érzelmi közérzetüket, de akár fizikai állapotukra is kihathatnak. Ha lakásunkban érzünk kellemetlen energiákat, itt az idő, hogy eltávolítsuk ezeket, s ugyanakkor kellemes, jó közérzetet adó energiákkal töltsük fel. Ezt röviden tértisztításnak hívják.

A tér energiáját csökkentik:

● a rossz elhelyezkedés (északi fekvés, belvíz, túl szeles hely, forgalmas út, közeli temető/kocsma stb.),

● az egészségtelen építőanyagok (beton, műanyagok, vegyszerek stb.),

● minden olyan cselekvés, ami nehéz, sűrű rezgéseket hoz létre (pl. alkoholizálás, dohányzás, verekedés, veszekedés, rosszindulat, hosszantartó betegség, végzetes baleset, öngyilkosság, depresszió, elmebetegség, piszok, bűz, stb.).

Talán érezted olykor gyerekkorodban, amikor bementél szüleid szobájába, hogy szinte fagyos a levegő… és csak később tudtad meg, hogy egy veszekedésen voltak túl éppen akkor. Vagy betoppantál a főnököd irodájába, és felállt a hátadon a szőr… és csak később tudtad meg, hogy épp akkor hoztak meg ott egy kellemetlen utóhatású döntést…

De ugyanennek a fordítottját is megélhetted már: beléptél egy lakásba, amely szinte rabul ejtett és úgy jöttél oda, mintha hazaérkeztél volna… és talán sosem tudtad meg, hogy abban a térben nagyon boldog emberek élnek, akikkel csupa kellemes esemény történik.

A tértisztításra akkor van szükség, amikor igazából nem tudjuk megmagyarázni, miért, de nem érezzük jól magunkat a lakásban… Olyan események, amik ezt eredményezhetik, a következők lehetnek:

  • új lakásba költözés
  • nagyobb viták, veszekedések, „családi drámák” után
  • válás, szakítás után
  • kellemetlen vendég, beteg, rosszindulatú, pesszimista ember távozása után
  • munkahely elvesztése után, ill. új munkába állás előtt
  • betegségből való felgyógyulás után
  • haláleset után
  • olyankor, ha úgy érezzük, rajtunk kívül mások is tartózkodnak a lakásban

… egyszóval valamennyi olyan esetben, amikor újat kezdünk…

A tértisztítás után érezhetően növekedni fog a lakás energetikai háztartása, a problémák könnyebben megoldódnak, kevesebb lesz belőlük, mérhetetlenül jobb érzés lesz a tartózkodás ezeken a helyeken.

ELŐKÉSZÜLETEK

  1. Mindenek előtt rakj rendet az egész lakásban és takaríts ki
  2. A tértisztításra válassz nyugodt, csendes időszakot, amikor egyedül vagy, ráérsz, nem sietsz sehová. Kapcsold ki a Tv-t, rádiót, telefont, hogy semmi ne zavarjon a tevékenységben
  3. A tértisztítás előtt tisztálkodj meg. Ha nemrég zuhanyoztál, akkor is mosd meg a kezed, arcod és a lábad! Öltözz fel szép, rendes ruhába, szinte ünneplőbe, semmiképp ne azt az otthoni, mindennapos, megszokott viseletet használd, amiben mondjuk a postást várod, vagy leugrassz a közértbe! Vedd le ékszereidet és a cipődet!
  4. Gondoskodj a spirituális védelmedről, legyen nálad (pl. a nyakadban) egy olyan tárgy, ami akár vallásodat, akár más jellegű meggyőződésedet tükrözi. Lehet ez akár egy amulett is. Ajánlom figyelmedbe pl. a Maya gömböt, mely mindenféle vallástól és világnézettől független, ám hathatós spirituális védelmet nyújt viselőjének a mindennapi életben, de akár tértisztítás során is.

KELLÉKEK

  • 2 szál füstölő
  • 1 db. fehér gyertya
  • 1 db. piros virágfej – a boldogság szimbóluma
  • 1 db. sárga virágfej – az öröm és nevetés szimbóluma
  • 1 db. fehér virágfej – a gyógyulás szimbóluma
  • 1 db. fém csengő

A TÉRTISZTÍTÁS MENETE

  • A lakás geometriai középpontjában helyezd el a fehér gyertyát a három virágfejjel körülvéve, valamint az egyik füstölőt! Gyújtsd meg a gyertyát és a füstölőt! Amíg ezek égnek, hangolódj rá a lakás „lelkére”: személyesítsd meg és beszélgess vele! Gondold el, hogy él, teret ad neked, hogy te is élhess… olykor jó dolgokat hoz az életedbe, máskor nehézségeket támaszt eléd… Beszélgess el a lakásoddal (annak lelkével, szellemével), köszönd meg neki a jót, és igyekezz megbocsájtani neki a nehézségekért… Amikor úgy érzed, hogy beleborzongsz ebbe a beszélgetésbe, akkor csináltad jól!
  • A lakásod bejáratánál gyújtsd meg a másik füstölőt! Mondd, hogy meg akarod tisztítani a lakást, hogy jobban érezd benne magad szeretteiddel, majd indulj el a füstölővel a lakás falai mentén balra. Az óramutató járásával megegyező irányban haladj körbe, és a füstölőpálcikát mozgasd a szobafestő mozdulataival a falak mentén! E közben mondogasd magadban az „om mani padme hum” közismert mantrát! (Ha menet közben ajtóhoz érsz, nyiss be, és abban a helyiségben is haladj az óramutató járásának megfelelően körbe, majd onnan kiérve folytasd tovább az előző helyiségben, amíg a bejárati ajtóhoz vissza nem érsz!)
  • A bejárati ajtóhoz visszaérve a füstölővel rajzolj egy fekvő 8-ast a levegőbe, ami a végtelenség szimbóluma! A folytatás előtt újra mosd meg a kezed, karod, arcod!
  • Ugyanezt csináld végig úgy, hogy most a falak mentén tapsolva jársz körben! Figyelj oda arra, hogy ne unottan imitáld a tapsolást, hanem jól hallható visszhangja is legyen! A folytatás előtt újra mosd meg a kezed, karod, arcod!
  • Fogd a fém csengőt, és csináld végig újra az előző kört a csengővel csengetve.
  • Szedd össze a füstölők és a gyertya maradékát, valamint a virágfejeket, és azonnal vidd ki őket a lakásból (nem elég a konyhai szemetesbe dobni, vidd ki őket a lakásból)!
  • A szertartás végeztével fürödj meg, zuhanyozz le!
Kategóriák: Szolgáltatások

error: A tartalom védett!