Csakra:

Csillagjegy:

Elem:

Színe: zöld, fehér, kék; gyakran mesterségesen színezett.

Jellegzetességei: a howlitnak rendkívüli a nyugtató hatása. A párna alá téve kitűnő ellenszere az álmatlanságnak; különösen akkor, ha ezt a túlzottan igénybe vett agy okozza. Elixírként ugyancsak lehet használni, lefekvés előtt egy órával kortyintsunk belőle.

A howlit összeköttetésben áll a spirituális dimenziókkal; megindítja a ráhangolódást, valamint felkészíti az elmét a bölcsesség és az ösztönös megérzések befogadására. Megkönnyíti a testen kívüli utazásokat, és az előző életekhez való hozzáférést. Ha tekintetünket egy darab howlitra fókuszáljuk, egy másik időbe vagy dimenzióba tud elvinni bennünket. A harmadik szemre téve megnyitja más életek emlékeit, beleértve a két élet közötti állapotot is és a spirituális dimenziókat.

A howlit kifejezésre juttatja a törekvéseket, legyenek azok akár spirituálisak, akár az anyagi világhoz kötődőek, és hozzásegít az elérésükhöz.

Pszichológiailag: türelemre tanít, valamint segít megszüntetni a dührohamot és a fékezhetetlen haragot. Egy darabot a zsebünkbe téve elnyeli a haragunkat, és bármit, ami ellenünk irányul. Lehetővé teszi a gáncsoskodásra és az önzésre való hajlam legyőzését, erősíti a pozitív jellemvonásokat.
A howlit csillapítja az elmét; kitűnő alváshoz vagy meditáláshoz. Nyugodt és értelmes kommunikációra ösztönöz. Erősíti az emlékezetet és serkenti a tudásszomjat.

Megnyugtatja a zavaros érzelmeket, különösen azokat, amelyeket az előző életek okozzák. Felbontja azokat a kötődéseket, amelyek a régi érzelmeket a jelenlegi élethez láncolja.

Gyógyhatása: enyhíti az álmatlanságot. Egyensúlyban tartja a szervezetben a kalciumszintet; jótékonyan hat a fogakra, a csontokra és a puha szövetekre. Hatásos a drágakő–eszenciája.

error: A tartalom védett!