A vízérsugárzás az egyes földalatti vízzáró rétegek között átszivárgó vízmozgás következtében alakul ki. A vízér a vízzáró rétegek között áramló szivárgó víz, mely lehet egyszeres és többszörös vízér is, amelyek kiterjedése, helyzete, szélessége, iránya különböző. Az egyszeres vízér negatív, a többszörös vízér pozitív polaritású. A szintbeli különbségekkel egymást keresztezőket nevezzük többszörös vízereknek. A vízerek frekvenciái majdnem megegyeznek, igen közel állnak az ember belső szerveinek rezgéseihez. A vízér sugárzásokat a vízerek sáv méretei alapján osztályozhatjuk, minél keskenyebb a vízér, annál nagyobb problémát tud okozni.

A vízérsugárzást mérete szerint 3 kategóriába sorolhatjuk:

– keskeny vízerek

– normál vízerek

– széles vízerek

A vízerek szélessége változó, 20cm-től akár 15 méterig is terjedhetnek. Minél keskenyebb a vízér, annál nagyobb problémát okoz, mivel koncentrálódik a sugárzási energia. 60 méternél mélyebben lévő vízeret már nem érzékelünk, ezeknek már nincs káros hatásuk. 2-3 vízér keresztezési pontjában szoktak kutat fúrni.

Mesterséges vízerek:

A padlófűtést, mesterséges vízérnek nevezzük. A csőben áramló víz hasonló rezgéseket kelt, mint a valódi vízér. Ez negatívan hat az emberi szervezetre.

A vízerek torzíthatják a térhálós szerkezetű sugárzások várható nyomvonalát, így a Hartmann hálót is.

Az ábrán a Hartmann háló torzulása látható, amely egy egyszerű földalatti vízfolyás következtében jött létre.

Egészségügyi problémák

Az egyszeres vízér gyulladásos, degeneratív elváltozásokat okozhat, míg a többszörös vízér a sejteket túlpörgeti, rosszindulatú daganatok kiváltó oka lehet. A tüdőbetegség, az asztma, az allergia vízérsugárzási probléma is lehet. Gombás betegséget szinte lehetetlen kikezelni, ha valaki vízérsugárzásban fekszik, mert ezekben a rezgésekben a gombák igen jól érzik magukat.

error: A tartalom védett!