Az univerzumban minden dolog rezgést bocsát ki magából, a Kristályok is, az ember, az emberi szervek, stb. egy rá jellemző, a többitől eltérő frekvencián rezegnek. Emellett képes a környezet rezgését is felvenni, aminek hatására meg tudja változtatni a saját rezgésének jellemzőit. Ezért van az például, hogyha egy káros földsugárzáson fekszünk, az képes megváltoztatni a rezgésünket, ezáltal lerontja az egészségi állapotunkat.

Az egészséges emberi test rezgésének jellemzői mások, mint a beteg, diszharmóniában lévő emberi testé. A Kristályok rezgése képes hatni az emberi test rezgésére és képes a diszharmóniát átalakítani harmóniává. A kristályok nem közvetlenül teszik rendbe a fizikai testet, hanem az ember energetikai, érzelmi, mentális rendszerének, a „finom-szerkezetének” regenerációjában, a harmónia helyreállításában és fenntartásában segítenek. A betegségek nem azonnal, hanem csak bizonyos idő elteltével jelennek meg a fizikai testben, először a rezgésszint fog lecsökkenni. Időre van szükség ahhoz, hogy energia szintről átíródjon a fizikai testbe a tünet.

A Kristályok használatával és segítségével helyreállítható az egészséges rezgésszint és használatukkal megelőzhető a fizikai test megbetegedése.

Albecz Jánosnál elvégzett tanfolyamon tanultam meg, hogy ezek a kristályok programozhatók, megismertem a sokszínűségüket és azt is, hogy melyiket mire használjuk.

A kristályok a beléjük töltött programokkal rengeteget tudnak segíteni az egészséges élet kialakításában és fenntartásában.

Akkor is hatásos, ha Valaki nem hisz benne!

A következőkben ízelítőt adok a kristályok határtalan felhasználhatóságából, bemutatok pár csomagot az élet különböző területeire, a teljesség igénye nélkül. Ezekben a szettekben a kristályok 5-6 mm nagyságúak, így könnyen elférnek egy szütyőben, amit az ember állandóan magánál tarthat. Tértisztításra nagyobb méretű 2-3 cm-es kristályokat használok. FONTOS, hogy ezek a csomagok nem veszik át az embertől az adott feladatot, hanem segítenek annak megvalósításában. Ha nem vagyunk hajlandóak változni, akkor nem lesz hatással ránk.

Ezeket a csomagokat, a nap minden percében az auránkon belül kell tartanunk ahhoz, hogy jótékony hatásukat kifejtsék!!!

A csomagokon kívül, még sok mindenre lehet használni Őket:

  • egészségi problémákra,
  • élethelyzetekre,
  • tértisztításra
  • stb.

Gyakorlatilag még nem szembesültem a kihasználás határaival.

error: A tartalom védett!