Felfedezőjéről, Dr. M. Curryról nevezték el. A Hartmann-hálóhoz képest 45 fokkal van elforgatva, így É-Ny, D-K, DNy és É-K irányban alkot hálót. Hálóméretük a föld felszínén egy 3,5m x 3,5m szabályos rácsszerkezet. A sáv szélessége: 50 cm.

A sugárzásra jellemző, hogy egymás mellett találhatunk negatív és pozitív ingerzónák, melyek a sáv felével azonos méretűek, 25-25 cm.

Ha ebben a pozitív részben ülünk, dolgozunk vagy tanulunk, sokkal jobban haladunk a munkával és a tanulással, könnyebben jönnek a gondolatok, nem fáradunk el. A Curry sugárzás a Hartmann sugárzáshoz hasonlóan betegségeket okoznak. Ebben az esetben is a legveszélyesebbek a kereszteződések a CURRY PONTOK. A Curry sávban áramló energia jóval kisebb, mint a Hartmann sávokban áramló energia mennyisége. Élettani hatásai ennek következtében gyengébbek. Azonban a kereszteződési pontokban örvénylő energia a Hartmann kereszteződési pontokhoz hasonló gyulladásos betegségeket idézhet elő.

Egészségügyi problémák:

A Curry-sugárzás a Hartmann-sugárzáshoz hasonló betegségeket és elváltozásokat okozhat. Frekvenciája az idegrendszer frekvenciájával esik egybe, ezért elsősorban idegrendszeri panaszokat idézhet elő. Ide tartoznak a pánikbetegségek is.

error: A tartalom védett!