Földi életünk természetes velejárója, hogy energiák, sugárzások hatnak ránk. Ilyen természetes sugárzások a földsugárzások. Ezen energiák nélkül nem tudnánk a Földön élni, minden élőlénynek szüksége van rá, de az arany középutat célszerű megtalálni.

Ha valaki napi több órán át tartózkodik valamilyen káros földsugárzási zónában, akkor számíthat rá, hogy előbb utóbb egészségügyi problémái lesznek.

Megfigyelések szerint a betegségek 60-70 %-a összefüggésbe hozható a földsugárzásokkal. Ha valaki hosszú évekig ugyanazon a helyen alszik, 3-4 év alatt figyelmeztető jelek, míg 5-8 év alatt súlyos betegségek alakulhatnak ki.

Modern korunkban ismét egyre nagyobb szerepet és figyelmet kap a radiesztézia. Földünk átalakulóban van, a geopatikus sugárzások egyre erősebbek, amik jelentősen terhelik az emberi szervezetet, meggyengítve ezzel az immunrendszerünket.

A káros földsugárzások megzavarják az ember energetikai rendszerét, sérüléseket okoznak az aurában. Sok műtét és betegség elkerülhető lenne, ha az emberek energetikai rendszere  folyamatosan egészséges lenne.

Életünk ma már elképzelhetetlen lenne elektromos gépek, telefon, számítógép nélkül, de ezzel cserébe súlyos árat kell fizetnünk, mert ezen készülékek által kibocsájtott elektroszmog rendkívül káros hatással van az emberi szervezetre.

error: A tartalom védett!