Az ősi elképzelés szerint Szent György-vonalak vagy más néven sárkányvonalak hálózzák be a Földet. Kialakulásuk a Föld mágnesességére vezethető vissza. Ezek egyfajta rezgések, energiarendszerek. Ahol a vonalak keresztezik egymást, azok az akupunktúrás pontok, hasonlóan az emberi testben megtalálható pontokhoz. A többszörös metszetek egyben szakrális, szentnek tekintett helyek.

Az energiakoncentráció hatalmas ezeken a területeken. Olyan erős az energetizáló tér, hogy pár perces ott-tartózkodás során képes feltölteni auránkat. Lakni ezeken a helyeken nem egészséges és nem ajánlott, a túl sok energia nem kezelhető az ember számára. A Kárpát-medencének egyedülállóan kitüntetett szerepe van a Szent György-vonalak rendszerében, itt ugyanis az akupunktúrás pontoknak olyan sűrűsödése fedezhető fel, amely páratlan a Földön.

A Ley vonalak Magyarországra vetített képe:

Két nagy kereszteződés is található országunkban, az egyik a Pilisben, a másik Gyulán van.

Ley vonalak a Szent György vonalak kísérő vonalai, párhuzamosan futnak 60-70 méterre, 1 méter szélesek és negatív polaritásúak. Ingó kövek jelzik.

A pilisi csomópont Csobánka közelében, felnagyítva:

Szent György vonal 2,5-3,5 méter széles, pozitív sugárzás, ami 3-5 km hosszú is lehet.

A Szent György vonal és a Ley vonal találkozásakor a Ley vonal átvált + polaritásúra.

A sugárzások a sávok szélein erősebbek, a közepén gyengébb hatásúak.

Amennyiben 2 vízér és egy Szent György vonal kereszteződésbe építenek szószéket, akkor nagyon jó lesz az akusztika abban a teremben, az utolsó padban is mindent lehet hallani.

Szokták még ilyen néven is emlegetni: tündér ösvény, ugarvonal, stb.

Rezgésszintet lehet mérni rajta egy 100-as skálán, általában 70 körüli értéket mutat, de Húsvét vagy Napéjegyenlőség idején nagyobb a rezgése.

Egészségügyi problémák

Fáradékonyságot, kimerültséget, fejfájást okozhat, és kiváltó oka lehet a teljes izomsorvadásnak.

error: A tartalom védett!